CNC Constructie gebouwd met aluminium ISB constructie profielen

CNC machineconstructie

Onze hoogwaardige aluminium constructieprofielen zijn ideaal voor het bouwen van frames voor CNC-machines, waarbij de 40×40 en 40×80 ISB Slot 8 profielen bij uitstek geschikt zijn voor deze toepassing. Met behulp van deze profielen kunnen robuuste frames worden gecreëerd.

Schroefbusverbinder 40 ISB Montage

Het gebruik van een schroefbusverbinder

In dit stappenplan vind je alle informatie over het gebruik van een schroefbusverbinder. De schroefbusverbinder is verkrijgbaar voor de 30 BSB en 40 ISB profielen. De instructie is gebaseerd op een 40 ISB schroefbusverbinder, maar is ook van toepassing op de 30 BSB schroefbusverbinder.

Bundel ISB BSB

Handelslengtes

Alle profielen hebben wij standaard op voorraad op een handelslengte van minimaal 6030mm. Deze kunnen met kortingen afgenomen worden. Vanaf 1 lengte tot fabrieksbundels.

Campergaragerek op maat

Wil je jouw campergarage optimaal benutten en al je spullen georganiseerd opbergen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: een op maat gemaakt garagerek speciaal ontworpen voor kunststof euronorm bakken!

Aluminium Constructie Profielen op pallet

Voordelen van aluminium constructie profielen

Aluminium constructieprofielen zijn een veelzijdige en duurzame oplossing voor verschillende toepassingen in de bouw- en constructie-industrie. Deze profielen worden vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en bieden tal van voordelen ten opzichte van andere materialen, zoals staal of hout. In dit artikel zullen we de voordelen van het gebruik en toepassen van aluminium constructieprofielen bespreken.

Profiel Slider Slot 8

Het gebruik van een profiel slider

Met de Profiel Slider Slot 8 is het mogelijk om 40 ISB Slot 8 profielen lineair over elkaar te bewegen. Door de toevoeging van een klemhendel is het zelfs mogelijk de positie te vergrendelen. Ideaal voor het bouwen van bijvoorbeeld een lengteaanslag.

30x30 R BSB Profiel Slot 8

Nieuw product: 30×30 R BSB Profiel Slot 8

Naar aanleiding van klantvraag hebben wij vanaf juli 2023 ook het 30×30 R profiel in ons assortiment. Deze versie van het 30×30 BSB Slot 8 profiel heeft een afgeronde zijde met een radius van 25mm.