Product

Zijn de profielen compatible met andere merken/fabrikanten?

Ja, alle ISB profielen zijn compatible met Item profielen en alle BSB profielen zijn compatible met Bosch Rexroth profielen.

Wat betekend 20x20 of 40x80?

Alle maten van de aluminium constructie profielen worden aangeduid met de hoogte x breedte van het profiel (millimeters). Een profiel van 20×20 is dus 20mm hoog en 20mm breed.

Kan ik profielen op maat bestellen?

Ja, alle profielen die wij verkopen zagen wij kosteloos op maat.

Zijn de profielen van hoge kwaliteit?

Ja, alle profielen worden in Europa geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen. De profielen voldoen aan de DIN ISO 2768 toleranties.

Wat betekent slot 6 en slot 8?

Met slot wordt de sleufbreedte van het profiel bedoelt. De 20 BSB profielen hebben een sleuf breedte van 6mm en 30 BSB en 40 ISB profielen hebben een sleuf breedte van 8mm.

Kunnen de prijzen variëren?

Ja, de prijzen van de aluminium profielen kunnen variëren. De aluminiumprijs is afhankelijk van de LME (London Metal Exchange). Door de hierin groot opgetreden fluctuatie zijn wij genoodzaakt onze prijzen van tijd tot tijd te wijzigen. Desondanks streven wij ernaar de profielen tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden.

Order

Wat is de levertijd van een bestelling?

Wij proberen alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken uiteraard (op volgorde van binnenkomst). Wij verzenden bestellingen doorgaans binnen 1-8 werkdagen (vanaf ontvangst betaling). Klik hier voor meer informatie.

Hoe kan ik een factuur van mijn bestelling krijgen?

Wij raden je aan een account te maken in onze webshop. Via jouw account kun je direct de factuur downloaden van een bestelling. Indien je geen account aan wil maken kun je altijd een bericht sturen naar info@framecomplete.com.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Bestellingen worden pas verzonden indien het volledige bedrag is voldaan. Betalingen kun je doen met:

  • iDEAL
  • Bankoverschrijving
  • EPS
  • Giropay
  • Bancontact
  • SOFORT Banking

Verzending

Waarom zijn de verzendkosten vrij duur?

Profielen is een zeer lastig product om te verzenden omdat het snel gaat om een groot gewicht en volume. Met name profielen langer dan 1,6 meter zijn duur om te verzenden. Daarbij moet alles zorgvuldig verpakt worden om beschadigingen tijdens transport te voorkomen. Wij doen ons best de verzendkosten zo laag mogelijk te houden.

Kan ik een bestelling ook afhalen?

Ja, dat is mogelijk! Neem hiervoor altijd contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ons afhaaladres:
Pannenweg 306
6031RK Nederweert
Limburg, Nederland

Op welke dagen kan ik een bestelling afhalen?

Openingstijden (op afspraak)
Maandag 9.00 – 17.00 uur
Dinsdag 9.00 – 17.00 uur
Woensdag 9.00 – 17.00 uur
Donderdag 9.00 – 17.00 uur
Vrijdag 9.00 – 17.00 uur

U dient altijd een afspraak te maken alvorens een bestelling afgehaald kan worden.

Algemeen

Zijn alle producten op voorraad?

Het overgrote deel van de producten op deze website is uit voorraad leverbaar. Wij hebben ook altijd een ruime voorraad profielen waardoor we snelle levertijden kunnen hanteren.

Retourneren

Mag ik een product retourneren?

U mag een product retourneren indien u als consument besteld. Op maat gemaakte producten zoals profielen mogen niet geretourneerd worden. Indien u als zakelijke klant besteld heeft u geen retourrecht. U wordt als zakelijke klant aangemerkt indien u bij het afrekenen een bedrijfsnaam opgeeft.

Zakelijke klanten kunnen contact met ons opnemen om speciale afspraken te maken over het retourneren van producten.

Retourkosten zijn te allen tijde voor rekening van de klant. Frame Complete vergoed uitsluitend de verzendkosten (heen) en de product kosten. Indien u slechts een deel van de bestelling retourneert vergoeden wij geen verzendkosten (heen). Voor de producten die u wel blijft houden had u immers ook verzendkosten betaald.

Is het retourneren van producten gratis?

Nee, indien u recht heeft om een product te retourneren zijn de verzendkosten terug naar ons voor uw eigen rekening.

Maatwerk

Wat is de tolerantie voor profiel op maat?

De standaard tolerantie voor profielen op maat is +-1mm.

Waarom moet ik de keuze maken korter of langer dan 1,6 meter?

Profielen met een lengte tot 1,6 meter kunnen wij met de standaard pakketdienst verzenden. Profielen langer dan 1,6 meter moeten verzonden worden met lengtetransport. De keuze heeft te maken met de verzendwijze van de profielen.