Opgebouwd uit 30x30 BSB constructie profielen

Opvangbak voor luchtkussenzakjes

Bent u ook gefrustreerd door de rommel die luchtkussenzakjes kunnen veroorzaken in uw magazijn of verpakkingsruimte? Zoek niet verder! Onze opvangbak is speciaal ontworpen om uw luchtkussenzakjes op een georganiseerde en efficiënte manier op te slaan, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over rondslingerende verpakkingsmaterialen.

Onze opvangbak is vervaardigd uit duurzame 30×30 aluminium constructieprofielen, waardoor deze stevig en robuust is. De Alupanel platen die de bak omhullen, zijn voorzien van hoogwaardige rubberen klemstrips om ervoor te zorgen dat uw luchtkussenzakjes veilig en beschermd blijven. Dit zorgt niet alleen voor een nette en opgeruimde werkplek, maar ook voor een verlengde levensduur van uw verpakkingsmaterialen.

De voordelen van onze opvangbak:

  • Efficiënte opslag: Bewaar uw luchtkussenzakjes op één georganiseerde plek.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen voor een lange levensduur.
  • Ruimtebesparend: Neemt minimale ruimte in beslag in uw magazijn of verpakkingsruimte.

Onze opvangbak is een must-have voor elke onderneming die efficiëntie en orde hoog in het vaandel heeft staan. Zeg vaarwel tegen rommel en verspilde ruimte en maak kennis met de georganiseerde en duurzame oplossing die onze opvangbak te bieden heeft.