Draagarmstelling

Frame Complete is dé leverancier voor aluminium profiel constructies. Wij hebben een ruim assortiment profielen, verbinders en accessoires waarvan het overgrote deel direct uit voorraad leverbaar is. Dankzij ons inkoopvolume bieden wij alle producten aan tegen zeer scherpe prijzen. Ontdek het bestelgemak van onze webshop. Doordat al onze artikelen direct in de webshop besteld kunnen worden, is in tegenstelling tot andere bedrijven een offerte opvragen niet nodig.

Kies voor aluminium constructie profielen!

Aluminium constructie profielen maken het bouwen van een aluminium frame makkelijker en sneller dan ooit tevoren. De diversiteit aan accessoires maakt het mogelijk de constructie profielen eenvoudig aan elkaar te monteren. Maak gebruik van afdekkappen om de uiteinden van de profielen netjes af te werken. De T sleuven van de 20 BSB serie hebben een breedte van 6mm. De sleuven van de 30 BSB en 40 ISB serie hebben een breedte van 8mm.

Profiel op maat

Dankzij onze zaagstraat zijn wij in staat zeer nette en nauwkeurige zaagsneden te maken. De lengte afstelling werkt volautomatisch waardoor een hoge precisie en repeteerbaarheid behaald kan worden. De standaard tolerantie voor profielen op maat is 1mm.

Assortiment

Wij bieden een ruim assortiment profielen, verbinders en accessoires aan tegen zeer scherpe prijzen. Staat het product dat u zoekt niet op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen ruim 40.000 verschillende verbinders en accessoires leveren.