skip to Main Content

Frame Complete levert alles op het gebied van 20 serie BSB profielen. Wij bieden diverse soorten profielen aan met diverse maten en uitvoeringen. Denk hierbij aan 20×20 profielen 20×40 en 20×60. De profielen zijn voorzien van T sleuven waardoor deze bij uitstek geschikt zijn voor het bouwen van 3D printers, CNC machines, behuizingen, rekken en nog veel meer!

Kies voor aluminium constructie profielen!

Aluminium constructie profielen maken het bouwen van een aluminium frame makkelijker en sneller dan ooit tevoren. De diversiteit aan accessoires maakt het mogelijk de constructie profielen eenvoudig aan elkaar te monteren. Maak gebruik van afdekkappen om de uiteinden van de profielen netjes af te werken. De T sleuven van de 20 BSB serie hebben een breedte van 6mm.

Waarom wij alleen 20 serie BSB profielen verkopen…

Wij richten ons vooral op het leveren van constructie onderdelen voor het bouwen van kleinere projecten zoals voor een 3D printer. Doordat wij alles in groot volume inkopen en een bescheiden assortiment hanteren, kunnen wij alle producten tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden. Wij zijn voorraadhoudend en kunnen dus alle producten direct vanuit ons Nederlandse magazijn leveren.

20 BSB profiel serie

Wij leveren verschillende afmetingen en modellen profielen uit de 20 BSB serie. De maten die wij leveren zijn 20x20mm, 20x40mm en 20x60mm. De 20x20mm variant leveren wij ook met 2 dichte zijdes en 2 open zijdes.

Profielen verbinden

Het verbinden van profielen is zeer eenvoudig dankzij de beschikbare bevestigingsmaterialen. Er kan gebruikt worden gemaakt van interne hoekverbinders of externe hoekverbinders.

Interne hoekverbinder

Een interne hoekverbinder valt volledig weg binnen de sleuven van de profielen waardoor het mogelijk is platen tussen te profielen te monteren. Het monteren van platen kan eenvoudig gedaan worden met dit product.

Externe hoekverbinder

Een externe hoekverbinder wordt bovenop het profiel gemonteerd d.m.v. een moer en een bout. Waar de profielen verbonden zijn zit dus deze hoek gemonteerd.

Back To Top