Algemeen
Alle profielen hebben wij standaard op voorraad op een handelslengte van minimaal 6030mm. Deze kunnen met kortingen afgenomen worden. Vanaf 1 lengte tot fabrieksbundels.

Lengte afmeting
Handelslengtes zijn altijd langer dan 6000mm om het verlies van zaagsneden te dekken, zodanig dat je bijvoorbeeld 6 stukken van 1000mm uit één handelslengte haalt. Onze handelslengtes zijn 6030/6040/6090mm lang.

Contactvlakken
Nadat onze profielen zijn geëxtrudeerd worden ze geanodiseerd. Bij dit anodiseringsproces worden de profielen geklemd/opgehangen aan de uiteinden van de profielen. Door dit proces ontstaan op die plekken beschadigingen. Deze contactvlakken zijn zichtbaar aan weerszijden van de profielen binnen een lengte van 30mm. Alhoewel wij streven deze contactvlakken af fabriek te laten verwijderen (zagen) is dit niet altijd het geval. Indien profielen deze contactvlakken bevatten is de totale lengte 6090mm. Bij het verwijderen van de contactvlakken blijft dan weer de 6030/6040mm te gebruiken lengte over.

Bundel ISB BSB
A. Roemaat Transport

Transport
Handelslengtes worden i.v.m. omvang geleverd met een vrachtwagen i.c.m. een schuifzeiloplegger. Transportprijzen hiervoor variëren sterk en zijn beschikbaar op aanvraag. Gemiddeld kost een transport voor 1 – 100 handelslengtes 175,- EUR excl. 21% BTW. Onze vaste transportpartner is A. Roemaat Transport B.V.

Verpakkingskosten
Bij afname van volle fabrieksbundels worden géén verpakkingskosten in rekening gebracht. Indien u een kleinere hoeveelheid besteld dan een fabrieksbundel groot is worden er 45,- EUR excl. 21% BTW verpakkingskosten in rekening gebracht. Bij het afhalen van handelslengtes vervallen deze kosten uiteraard.