Onze hoogwaardige aluminium constructieprofielen zijn ideaal voor het bouwen van frames voor CNC-machines, waarbij de 40×40 en 40×80 ISB Slot 8 profielen bij uitstek geschikt zijn voor deze toepassing. Met behulp van deze profielen kunnen robuuste frames worden gecreëerd.

De 40×40 en 40×80 ISB Slot 8 profielen bieden een solide basis voor CNC-machineframes. Door het gebruik van schoren kunnen we een uiterst degelijke constructie realiseren, waardoor stabiliteit en precisie worden gegarandeerd. Afhankelijk van het specifieke type CNC-machine kunnen we frames leveren met extra poten en dragers/dwarsliggers om aan de specifieke behoeften van uw toepassing te voldoen.

Onze CNC-machineconstructies kunnen op twee manieren worden geleverd: als bouwpakket of volledig voor-geassembleerd. Hoewel beide opties beschikbaar zijn, kiezen klanten vaak voor het bouwpakket vanwege de flexibiliteit en kosteneffectiviteit. Het assembleren van de constructie is eenvoudig en efficiënt dankzij de meegeleverde hoekverbinders en accessoires. Geen verdere bewerkingen aan de profielen zijn vereist, waardoor het montageproces snel en probleemloos verloopt.

Met onze aluminium constructieprofielen bent u verzekerd van duurzame en betrouwbare frames voor uw CNC-machines. Of u nu kiest voor een bouwpakket of een voor-geassembleerde optie, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoge standaarden van de CNC-industrie.

Standaard, maar toch maatwerk

Interesse in een CNC machineconstructie ?

Ontvang informatie en een vrijblijvend offerte

Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden. Vermeld uw specifieke wens en het merk en type CNC machine. Des te meer informatie wij ontvangen, hoe sneller wij een concrete aanbieding kunnen maken.

Klik hier voor onze contactgegevens